Varkenshaas met biersaus

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij het vlees in 8 gelijke plakken en druk ze plat. Verhit wat boter in een pan en bak het vlees vlug aan beide kanten goudbruin. Bestrooi met peper en zout. Neem het vlees uit de pan en hou warm. Giet het braadvet weg en doe een nieuw klontje boter in de pan. Fruit hierin de geplette look en het karwijzaad. Blus met het bier, laat even inkoken en giet er de kalfsfond bij. Laat de saus 8 min zacht koken. Bind de saus door er koude klontjes boter beetje bij beetje door te kloppen. Breng op smaak met peper en zout. Zeef de saus. Serveer het vlees met een andijviestoemp en lepel er de saus over.

Varkenshaas met biersaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Cordon bleu met Averbodekaas en biersaus
Snack
Bekijk recept
Eendenhaasjes met kersen-biersaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes in biersaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rumsteak, marinade met donker Florivalbier
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept