Lamskroon met mosterdsaus

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de peultjes kort in gezouten water. Giet ze af en hou warm. Kook de rijst beetgaar. Snij de lamskroon in koteletjes. Kruid ze met peper en fijngehakte look en bak de koteletjes zo'n 3 min per kant in boter en olijfolie. Haal het vlees uit de pan en hou het warm. Giet het bakvet weg, blus met de lamsfond en laat al roerende tot 2/3 inkoken. Voeg de mosterd en de room toe en kook de saus verder in. Schep de rijst op warme borden en verdeel de koteletjes erop. Schik de peultjes ernaast en overgiet met de saus.

Lamskroon met mosterdsaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamskroon met esdoornsiroop, rozemarijn en zoete aardappel
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskroon met rozemarijn
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskroon met een korstje, raïta met koriander
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskroon met primeurgroenten
Hoofdgerecht
Bekijk recept