Bitterballen met kalkoenvulling

4
60 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak de kalkoenfilets gaar in olijfolie. Snij ze in flinterdunne stukjes en voeg ze toe aan de kokende bechamelsaus. Breng op smaak met peper en zout. Laat alles 10 min inkoken. Voeg de peterselie al roerend toe. Laat de saus opstijven in de koelkast. Maak er met vochtige handen kleine bolletjes van en rol ze door de bloem, het opgeklopte eiwit en het paneermeel. Frituur ze goudbruin en serveer ze gloeiend heet met de mosterd.

Bitterballen met kalkoenvulling is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kalkoenvulling
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Botertaartje met pittige kalkoenvulling
Bekijk recept
Slarolletje met rijstnoedels en kalkoen
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Bitterballen van Friese nagelkaas
45 min Snack
Bekijk recept
Hollandse groente-kaasbitterballen
240 min-
Bekijk recept
Tofu-bitterballen met mosterdsaus
30 min Snack
Bekijk recept
Bitterballen
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept