Rozijnentoast met ganzenlever en maanzaad

4
15 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Steek rondjes uit het rozijnenbrood en rooster ze. Steek gelijke rondjes uit de ganzenlever. Stort de maanzaadjes in een bord en haal er de schijfjes ganzenlever door. Leg ze op de toastjes. Schil de appel en snij ze in plakjes. Steek ze in de ganzenlever en serveer de toastjes.

Rozijnentoast met ganzenlever en maanzaad is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Frisse rabarber ijscake met maanzaadjes
400 min- Nagerecht
Bekijk recept
Kaasblokjes
45 min-
Bekijk recept
Bonen-venkelsalade
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Eendenbout Met Gebakken Aardappeltjes En Rode Kool
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept