- maak de champignons, de paprika en de peper schoon, verwijder de zaadlijsten, snijd de paprika in repen en de peper in ringetjes"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- schil de ui en snijd hem in stukjes"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- verhit 1 el olie in een grote pan, bak hierin al roerend in ca 5 minuten het gyrosvlees"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- neem het vlees uit de pan"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- voeg 1 el olie toe aan het braadvet en verhit dit opnieuw, bak hierin de champignons kort aan"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- voeg de paprika en de ui toe, breng het geheel op smaak met zout en peper en bak het eventjes door"},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- was de bieslook en snijd hem in stukjes, voeg het vlees toe aan de groenten in de pan en zorg dat het weer goed warm wordt"},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- breng de schotel opnieuw op smaak met zout en peper"},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- brokkel de fetakaas over het gerecht en voeg de bieslook en de peper toe"},{"@type":"HowToStep","text":"10.
- serveer de griekse schotel met witte rijst"}],"recipeYield":"4 "}