Carne alla pizzaiola (vlees met pizzasaus)

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Fruit de geperste look in olijfolie, voeg de tomaten toe en prak ze fijn. Laat 20 min goed koken en leng ondertussen met water aan zodat de saus niet uitkookt. Breng op smaak met de oregano, peper en zout. Voeg de plakjes vlees erbij en laat ze in 10 min gaar worden. Serveer er pasta bij.

Carne alla pizzaiola (vlees met pizzasaus) is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Stap-voor-stap plaatpizza
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pizza met regenboog van groenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini-pizza van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pizzasaus met gesmolten mozzarella
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Carne di maiale alle erbe e insalata al mango (Kruidige varkenshaas met mangosalade)
30 min-
Bekijk recept
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Sperziebonenchili met gehakt
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse chili con carne met Opperdoezers
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept