Oosterse rundcarpaccio

4
60 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Zet het rundvlees in de diepvries tot het half bevroren is. Mix de sesamolie, de sojasaus, de gembersiroop, het limoensap, de ahornsiroop en de gember. Kruid met peper en zout. Snij flinterdunne plakjes van het rundvlees. Schik de rodebietsalade op de borden. Verdeel er de plakjes rundvlees op de salade. Besprenkel het rundvlees met de dressing en werk af met enkele blaadjes koriander.

Oosterse rundcarpaccio is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Carpaccio met kappertjessaus
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rundcarpaccio En Krab Met Hazelnotenolie
30-60 min -
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept