Hertensteak met mango

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de mango en vijgen in blokjes en stoof ze aan in een beetje solo.
  • 2 Hak wat rozemarijn fijn en voeg dit eraan toe.
  • 3 Voeg de frambozenconfituur en frambozenazijn eraan toe.
  • 4 Bak het vlees 3 minuten aan één kant en 3 minuten aan de andere kant in een beetje solo, kruid met pezo (gebruik géén pan met antiaanbaklaag).
  • 5 Blus de pan met de porto en het water, voeg er de wildbouillon aan toe en laat dit voor de helft inkoken, doe er vervolgens de room bij en laat nog even indikken.
  • 6 Dresseer de hertensteaks op warme borden, nappeer met de saus, serveer met de mango/vijgen en denappels of kroketten.
  • 7 Werk af met een takje rozemarijn.

Hertensteak met mango is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept

Hertensteak met champignons
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
kerst of nieuwjaar : GEGRILDE HERTENSTEAK MET
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertensteak met mango, vijgen en frambozenconfituu
0 min
Bekijk recept
Gevulde champignons
0 min
Bekijk recept