GEHAKTSCHOTEL met 4-KRUIDENPUREE

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak het rundsgehakt met de 2 sjalotten mooi bruin. Kruid met peper en zout en schik in een ovenvaste schotel.Maak een puree van de aardappelen en voeg hierbij de rauw gehakte spinazie,peterselie, kervel en dragon.Klop het ei in de melk en voeg dit eveneens bij de puree. Mixen.Verdeel deze groentenpuree over het gehakt; strooi er chapeluurmeel over en plaats gedurende 25 min. in een voorverwarmde oven van 200 °.

GEHAKTSCHOTEL met 4-KRUIDENPUREE is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Yotam Ottolenghi's pompoen met chiliyoghurt en koriandersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Karbonades met kruidenpuree
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken witlof met romige kruidenpuree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken asperges met haricots verts
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Gehaktschotel met basmatirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuid-Afrikaanse gehaktschotel met andijvie
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktschotel met banaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse gehaktschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept