Zoek
STEAK TAGLIATA
2
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 tournedos
5 el balsamicoazijn
zout en zwarte peper
3 el olijfolie
1 rode ui
50 g ruccola
1 bakje waterkers
Platte peterselie
bieslook
Bereiding
1
Meng de balsamico, zout, peper en olijfolie. Zet 2 el van deze vinaigrette opzij.
2
Marineer het vlees 5 min. in de rest van deze vinaigrette.
3
Haal het vlees uit de marinade en dep het droog. Verwarm de grillpan. Laat het vlees 2 minuten aan weerszijde grillen.
4
Giet de overblijvende vinaigrette in een slakom. Voeg er de ui, ruccola, waterkers, platte peterselie en bieslook toe. Vermeng met de vinaigrette.
5
Snij het vlees in schijfjes. Verdeel het over de sla. Bestrooi met fleur de sel en garneer met muntblaadjes.
6
Serveer met geroosterde aardappelen.
STEAK TAGLIATA is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Biefstuk tagliata
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliata van rundvlees met rucolaslaatje
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliata van rendier, peren in wijn, crumble met spek en geitenkaas
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Panzanella
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Steak met komkommersaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Taco's met rundvlees
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pita's met steak tartaar, sla en paprikasalsa
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept