Stoofpotje van kalfsvlees met madeira

4
120 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de uien en de wortel in stukken. Snij de kalfsragout in blokjes. Bak het vlees in wat boter met de ui en de wortel. Bestrooi met de bloem en roer goed om. Voeg de witte wijn, de kalfsfond, de madeira, het kruidentuiltje en de tomatenpuree toe. Roer opnieuw om, breng aan de kook en laat de stoofpot 1 u sudderen. Roer af en toe. Snij de champignons in plakken en stoof ze in wat olijfolie. Voeg de erwtjes en de champignons bij het kalfsvlees. Kruid met peper en zout. Voeg eventueel nog wat madeira toe. Serveer de stoofpot met pasta, kroketjes of puree.

Stoofpotje van kalfsvlees met madeira is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met salie-pepersaus en risotto
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderlapjes met madeira
2uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met paddenstoelen en madeiraroom
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Medaillons met paddenstoelen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van gehaktballetjes met gepocheerde eieren
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van schorseneren en winterpenen
30 min-
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept