Toast met bloedworst en jonagold

4
25 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Steek rondjes uit het toastbrood en bak deze in wat boter goudbruin en krokant.
  • 2 Snij de bloedworst in plakjes en bak deze kort in een pan met weinig boter. Snij de appel in plakjes en steek rondjes uit van het formaat van de toast.
  • 3 Afwerking
  • 4 Beleg de toast met bloedworst en een een schijfje appel (u kan de toast even opwarmen in de oven). Bestrooi met wat sesamzaad en zeezout. Serveer op kamertemperatuur.

Toast met bloedworst en jonagold is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hartige appelbollen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Artisjokkenpuree met munt
10 min Snack
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept