Zoek
Braadworst met wasabi- erwtenpuree
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 braadworsten of chipolata's
400 gr bloemige aardappelen
400 gr erwten (diepvries)
2 lent-uitjes
125 gr room
2 tl wasabi (oosterse winkel)
50 gr hoeveboter
solo, bakken en braden
peper&zout (pezo)
Bereiding
1
Schil de aardappelen en snij in blokjes.
2
Kook ze gaar in gezouten water, voeg 5 minuten voor gaartijd de ontdooide erwtjes toe.
3
Verhit wat solo in een pan en bak de worsten op een matig vuur aan alle kanten mooi bruin en gaar.
4
Maak de lente-uitjes schoon. Hou het groen apart voor afwerking, snij het wit in ringetjes.
5
Giet de aardappelen af en stoom droog.
6
Warm de room lichtjes op. Voeg de hoeveboter aan de aardappelen toe en giet er een scheutje room bij, kruid met pezo.
7
Pureer met een stamper. Vermeng de wasabi met de rest van de room en het wit van de lente-uitjes. Roer dit mengsel door de puree.
8
Leg de worstjes op een warm bord, enkele quenelles aardappelpuree, versier met het groen van de lente-ui.
Braadworst met wasabi- erwtenpuree is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Alain Carons niçoise de legumes
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje vissticks met erwtenpuree & koolsalade
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Erwtenpuree
10 min
Snack
Bekijk recept
Biefstuk met tuinerwtenpuree
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Braadworst & cranberryzuurkool
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vleesspies met pesto-bonensalade
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rozerode rijstsalade
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept