Braadworst met wasabi- erwtenpuree

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en snij in blokjes.
  • 2 Kook ze gaar in gezouten water, voeg 5 minuten voor gaartijd de ontdooide erwtjes toe.
  • 3 Verhit wat solo in een pan en bak de worsten op een matig vuur aan alle kanten mooi bruin en gaar.
  • 4 Maak de lente-uitjes schoon. Hou het groen apart voor afwerking, snij het wit in ringetjes.
  • 5 Giet de aardappelen af en stoom droog.
  • 6 Warm de room lichtjes op. Voeg de hoeveboter aan de aardappelen toe en giet er een scheutje room bij, kruid met pezo.
  • 7 Pureer met een stamper. Vermeng de wasabi met de rest van de room en het wit van de lente-uitjes. Roer dit mengsel door de puree.
  • 8 Leg de worstjes op een warm bord, enkele quenelles aardappelpuree, versier met het groen van de lente-ui.

Braadworst met wasabi- erwtenpuree is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Alain Carons niçoise de legumes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje vissticks met erwtenpuree & koolsalade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Erwtenpuree
10 min Snack
Bekijk recept
Biefstuk met tuinerwtenpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Braadworst & cranberryzuurkool
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vleesspies met pesto-bonensalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rozerode rijstsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept