Kalfskotelet met Salmoriglio

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kruid de kalfskoteletten met peper en zout. Bak ze bruin in wat hete boter. Mix de look, het citroensap, de olijfolie en de verse marjolein tot een saus. Voeg eventueel wat warm water toe tot de gewenste dikte. Zet de salmoriglio even in de koelkast. Blancheer de groene boontjes 3 min in licht gezouten water. Laat ze even uitlekken. Schep de boontjes op borden. Schik er de kalfskotelet op en werk af met de salmoriglio.

Kalfskotelet met Salmoriglio is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tonno Al Salmoriglio
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salmoriglio Oftewel Marjoleinsaus.
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Kalfskotelet met Normandische room en calvados
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marinade Voor Kalfskotelet.
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Kalfskotelet In Portsaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfskotelet In Portsaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept