Gehaktballen met gember en uiensaus

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper 1 rode ui en de gember. Meng ze met de geschaafde amandelen door het gehakt. Kruid met peper en zout. Laat het gehakt 15 min rusten in de koelkast. Snij de andere rode ui in ringen. Stoof ze op hoog vuur in wat boter. Giet er de kalfsfond bij. Laat de saus inkoken. Giet er een scheut azijn bij en roer goed. Kruid de saus met peper en zout en laat nog even inkoken. Rol het vlees tot 8 grote gehaktballen en wikkel ze in een lapje spek. Bak ze goudbruin in wat boter. Serveer de gehaktballen met een smeuige aardappelpuree en de uiensaus.

Gehaktballen met gember en uiensaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Hollandse groentetaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met rode ui en mandarijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met ajuinsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse hutspot met sintletter
30 min-
Bekijk recept

Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode bieten en appel met pruimenjus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbal met jus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept