Spiesje van spek, appel en Oud Brugge

10
30 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak het spek aan beide kanten. Maak ze niet te knapperig. Laat ze afkoelen en uitlekken op keukenpapier. Snij de kaas in hapklare balkjes. Was de appel, halveer ze en verwijder het klokhuis. Snij de appel in niet al te dikke plakken. Haal de 10 mooiste plakken even door het citroensap om verkleuren te voorkomen. Halveer de plakjes spek en leg ze open op een werkvlak. Verdeel er de 10 plakken appel over en schik er een balkje kaas op. Kruid met wat gemalen peper. Plooi de plakjes spek dicht en zet ze vast met een spiesje.

Spiesje van spek, appel en Oud Brugge is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Aspergerolletjes met gekookte ham
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsschnitzel met Oud Brugge met verse vijgen en Royal Gala
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met Oud-Brugge
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witloofsalade met appel en Brugge Oud
25 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kir royal met aardbeien (alcoholvrij)
10 min Snack
Bekijk recept
Pittige mosselspiesjes met saffraanrijst
30 min-
Bekijk recept
Thaise visfondue
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalen met basilicum en spek
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept