Zoek
Varkenslapjes met Pas de Bleu
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 varkenslapjes
200 gr Pas de Bleu
2 dl droge witte wijn
solo, bakken braden
peper&zout (pezo)
Bereiding
1
Verhit 1 el solo in een braadpan en laat daarin het vlees aan alle kanten mooi kleuren. Kruid met pezo en bak gaar.
2
Neem het vlees uit de pan en hou warm onder aluminiumfolie. Deglaceer de braadjus met de witte wijn en laat even verdampen.
3
Roer vervolgens de helft van de blauwe kaas door de wijn en laat smelten tot een mooi smeuïg mengsel.
4
Schik de varkenslapjes op warme borden en nappeer met de saus.
5
Garneer bovenop met een stukje van de resterende blauwe kaas en serveer met luchtige aardappelpuree en gestoofd witloof.
6
U kunt de varkenlapjes ook vervangen de mignonetten, zelfs coteletten.
Varkenslapjes met Pas de Bleu is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Cordon bleu met Marsala
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met bleu de Gex
20 min
Bekijk recept
Kip cordon bleu met komkommersalade
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cordon bleu
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde varkenslapjes met olijven, sperziebonen en tomaat
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenslapjes met zuurkool en witte bonen
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde varkensrolletjes
50 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolstamppot met gevulde varkensfilet
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept