Jachtschotel

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - kook de aardappelen 20 minuten, verhit ondertussen 25 gr boter in de pan en bak het gehakt in 5 minuten rul
  • 2
    - haal het vlees uit de pan, bak de uien in het braadvet in 6 minuten glazig, voeg dan de winterpeen en prei toe
  • 3
    - laat op een laag vuur met deksel op de pan 8 minuten stoven
  • 4
    - verwarm de oven voor op 190°C
  • 5
    - doe het gehakt bij de groenten en breng op smaak met peper en zout, voeg het laurierblaadje, de peterselie en de bouillon toe, laat op een laag vuur stoven
  • 6
    - giet de aardappelen af, verwarm de melk met 50 gr boter, schenk bij de aardappelenen stamp tot puree, breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout
  • 7
    - schep de puree in de braadpan op het vlees en de groenten, of doe alles in een ovenschaal
  • 8
    - verdeel het paneermeel en het boterrestje hiervover
  • 9
    - zet 20 minuten in de oven en serveer direct1
  • 0 Best met een gietijzeren pot van 'le creuset'.

Jachtschotel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Jachtschotel met aardappelpuree
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jachtschotel
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jachtschotel met gehakt
65 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jachtschotel met wortelpuree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Jachtschotel met aardappelpuree
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jachtschotel
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jachtschotel met gehakt
65 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jachtschotel met wortelpuree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept