- kook de aardappelen 20 minuten, verhit ondertussen 25 gr boter in de pan en bak het gehakt in 5 minuten rul"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- haal het vlees uit de pan, bak de uien in het braadvet in 6 minuten glazig, voeg dan de winterpeen en prei toe"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- laat op een laag vuur met deksel op de pan 8 minuten stoven"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- verwarm de oven voor op 190°C"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- doe het gehakt bij de groenten en breng op smaak met peper en zout, voeg het laurierblaadje, de peterselie en de bouillon toe, laat op een laag vuur stoven"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- giet de aardappelen af, verwarm de melk met 50 gr boter, schenk bij de aardappelenen stamp tot puree, breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout"},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- schep de puree in de braadpan op het vlees en de groenten, of doe alles in een ovenschaal"},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- verdeel het paneermeel en het boterrestje hiervover"},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- zet 20 minuten in de oven en serveer direct"},{"@type":"HowToStep","text":"10. Best met een gietijzeren pot van 'le creuset'."}],"recipeYield":"4 "}