- snijd het vlees in blokjes van 2 cm"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- roer de knoflook en de currypasta door de sesamolie en meng door het vlees"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- laat het vlees een halfuur afgedekt in de koelkast marineren"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- maak ondertussen 750 ml runderbouillon met 1 tablet"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- zet de wok op een hoog vuur en laat heet worden"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- verhit de zonnebloemolie en bak het vlees en de ui kort aan, voeg een derde van de bouillon toe en laat het vlees ruim 2 uur op een laag vuur stoven, met de deksel op de pan"},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- voeg tussendoor steeds wat bouillon toe zodat het niet te droog wordt"},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking"},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- schenk de kokosmelk bij het vlees en voeg de peultjes toe"},{"@type":"HowToStep","text":"10.
- schep om en laat nog 5 minuten koken"},{"@type":"HowToStep","text":"11.
- voeg de sojascheuten toe"},{"@type":"HowToStep","text":"12.
- Serveer met de rijst."},{"@type":"HowToStep","text":"13. Je kan dit gerecht de dag tevoren klaarmaken, bewaar in de koelkast en warm traag op."},{"@type":"HowToStep","text":"14. Voeg de sojascheuten op het laatst toe."}],"recipeYield":"4 "}