Tapenade Broccoli, roerei en ganda ham

4
15 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de broccoli beetgaar en hak fijn. Breng op smaak met olijfolie, zonnebloemolie, peper en zout. Maak een roerei met de eieren, de boter, peper en zout. Zorg dat het ei nog zeer zacht is en roer er de reserende olijf- en zonnebloemolie onder.
  • 2 Verdeel de gehakte broccoli over wiskeyglazen, met daarboven het roerei en versier met een plak ganda ham.
  • 3 Tip: vervang de ganda ham door andere droge ham of een gedroogd sneetje ontbijtspek.

Tapenade Broccoli, roerei en ganda ham is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept