Kaaskorfje met ham en witloof

4
35 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verdeel de kaas in 4 porties en laat elk deel in een pan met antikleeflaag smelten. Bak een beide kanten licht korkant. Neem uit de pan en leg de kaas over een bol kommetje om een mandje te vormen. Doe dit voor elk deel van de kaas.
  • 2 Snij het witloof en de hesp in kleine julienne. Bespenkel het witloof met een paar druppels citroensap en vermeng met de hesp. Plet het hardgekookt ei en meng dit samen met de mayonaise onder het witloof en de hesp. Breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Vul de kaasmandjes en werk af met peterselie.
  • 4 Tip: Hesp kan vervangen worden door gerookte zalm of gerookte forel.

Kaaskorfje met ham en witloof is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van luzerne en witloof
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met witloof op Brabantse wijze
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipcurry met witloof
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Eenvoudig slaatje met kaasmandje
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept