Varkensspiering met picklessaus

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Werkwijze:
  • 2 Vlees aan beide kanten kruiden met zout, peper en nootmuskaat.
  • 3 Boter verhitten en het vlees aan beide zijden in de koekenpan bakken tot een mooie kleur en gaar zonder het vlees droog te laten worden. Haal het vlees uit de pan en laat rusten. Ontvet de pan en voeg wat verse boter toe.
  • 4 Sjalot versnipperen en aanstoven zonder te verkleuren. Witte wijn toevoegen en zachtjes laten inkoken. De pickles toevoegen en 2 minuten doorwarmen om te ontzuren. Room toevoegen en even laten inkoken tot sausdikte, vleesextract er door roeren.
  • 5 Op smaak brengen met zout en peper
  • 6 opdienen met gebakken patatjes

Varkensspiering met picklessaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kalkoengebraad met picklessaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensgebraad met picklessaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskotelet met boontjes en picklessaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensgebraad met picklessaus
0 min
Bekijk recept

Taart met varkensspiering en mosterd
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensspiering met picklesaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jamaïcaanse Kerrieschotel
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlaamse hutsepot
0 min
Bekijk recept