Konijn met salie

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°.
  • 2 Vet een ovenschaal goed in met olijfolie en zet ze in de oven.
  • 3 Blancheer de aardappel 5 minuten in licht gezouten water, laat ze uitlekken en snij ze in gelijke stukjes.
  • 4 Verhit 2 el olijfolie en bak de konijnenfilets rondom bruin.
  • 5 Doe er de aardappelen bij en bak ook deze kort aan en overgiet met het citroensap en de rest van de olijfolie.
  • 6 Bestrooi het geheel met de anijszaadjes en de salieblaadjes en kruid flink met pezo.
  • 7 Doe alles in de geoliede ovenschaal, dek af en zet 15 minuten in de warme oven.
  • 8 Voeg er de tomaten aan toe en stoof nog 15 minuten.
  • 9 Bedruip geregeld met de braadjus.1
  • 0 Serveer het konijn met de groenten in 4 grote diepe warme borden.

Konijn met salie is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van groenten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Zoetzure konijn met tagliatelle (coniglio all’agrodolce con tagliatelle)
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnterrine
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn in zoete witte wijn
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Belgisch konijn met tutti frutti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept