entrecote provencale

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de ui fijn en fruit . Snij de courgette en de aubergine in kleine blokjes en voeg toe aan de ui. Voeg hier de tomatenpuree aan toe. Ontvel de tomaten en snij ze in kleine stukjes. Voeg de tomaat met peper, basilicum en een scheutje rode wijn aan de ui toe. Laat het geheel 10 minuten pruttelen tot een saus. Bak ondertussen in een andere pan de entrecôtes aan beide kantenbruin. Leg de entrecôtes elk op een bord en schenk er wat tomatensaus over.
  • 2 snel klaar é... smakelijk

entrecote provencale is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Christer’s Zeeduivel ‘Garlic Provençale’ met citroenboter
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ei En Tomaat A La Provencale
30-60 min -
Bekijk recept
Aardappeltjes Met Spekreepjes, Appeltjes En Mosterdsaus
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Entrecotes Grille Provencale
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Surf 'n turf van de grill
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Entrecote met chorizosalsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte entrecote met romesco
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Voorjaarssalade met entrecote
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept