brugse herfstsalade met witloof en beenham

4
15 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij het witloof heel fijn en was het in fris water, uitzwieren
  • 2 Maak een vinaigrette met 1 dl. frambozenazijn, 1 eetlepel honing en 1 dl. maïsolie.
  • 3 Hak de walnoten fijn.
  • 4 Snijd de appel in fijne partjes en ga met een grof mes door de veldsla.
  • 5 Rasp de kaas.
  • 6 Meng al deze ingrediënten en kruid bij met de vinaigrette.
  • 7 Verhit de grilpan en grill de beenham... je kan deze ook gewoon bakken maar grillen is lekkerder

brugse herfstsalade met witloof en beenham is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Muffins met ham, erwten en munt
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roomboter amandel-notenstol met beenham en kaas
10 min
Bekijk recept

Pannenkoekentaart met gekaramelliseerde appel
35 min
Bekijk recept
Flensjes met pruimen en mokkaijs
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
brugse stoverij
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelkroketjes met oude Brugse kaas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept