Zoek
brugse herfstsalade met witloof en beenham
4
15 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
100 gr walnoten
4 stronkjes witloof
1 st appel
130 gr ongeveer brugse kaas
100 gr veldsla
400 gr beenham
Bereiding
1
Snij het witloof heel fijn en was het in fris water, uitzwieren
2
Maak een vinaigrette met 1 dl. frambozenazijn, 1 eetlepel honing en 1 dl. maïsolie.
3
Hak de walnoten fijn.
4
Snijd de appel in fijne partjes en ga met een grof mes door de veldsla.
5
Rasp de kaas.
6
Meng al deze ingrediënten en kruid bij met de vinaigrette.
7
Verhit de grilpan en grill de beenham... je kan deze ook gewoon bakken maar grillen is lekkerder
brugse herfstsalade met witloof en beenham is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Muffins met ham, erwten en munt
20 min
Lunchgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roomboter amandel-notenstol met beenham en kaas
10 min
Bekijk recept
Pannenkoekentaart met gekaramelliseerde appel
35 min
Bekijk recept
Flensjes met pruimen en mokkaijs
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
brugse stoverij
60 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelkroketjes met oude Brugse kaas
40 min
Bijgerecht
Bekijk recept