gemarineerde haas

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 marineer de haas in een glazen kom 2a3 dagen,roer af en toe om. doe er de uiringen,jeneverbessen,kruidnagel en laurierblaadjes bij. kruid met peper en zout en giet er het water met de azijn over. na het marineren giet je er het vocht af en bak je de haas bruin in wat solo tot hij rondom goed aangebakken is. giet het marinadevocht erover en laat sudderen tot hij bijna gaar is. het vlees moet van de knoken vallen. doe er de bruine suiker over en laat nog 30 min pruttelen. een dag op voorhand braden is nog beter zodat de saus dan in het vlees kan trekken. werk de saus af met een beetje room of dikke melk,evt een beetje bij kruiden.

gemarineerde haas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Citroenkoekjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Filet van haas met verse druiven
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazenrug met geroosterde groenten
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van visfilets met limoen en avocado
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept