bladerdeeghapjes met rund en lamsvlees

4
55 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 voor de kefta; vermeng het vlees met de eieren en het fijngehakte knoflook,ui en gember. voeg peper en zout toe en kruid het geheel. als alles goed gemengd is,maak er dan balletjes van en bak die in een pan bruin. voor de briouats; fruit de fijngesneden ui en het knoflook in een pan met olie. voeg daarna de gesneden kippenborst toe,evenals de kaneel,suiker en saffraan,en de rozijnen. roer alles goed door elkaar zodat alle aroma's in de kip trekken. snijd plakjes bladerdeeg van 4 cm breed en leg een bolletje van het vleesmengsel aan één kant. vouw de plakjes dicht zodat er een driehoekje ontstaat. bestrijk ze daarna met wat losgeklopt ei om ze goed dicht te kunnen maken. bak deze driehoekjes in hete ilie en bestrooi ze daarna met glaceersuiker.

bladerdeeghapjes met rund en lamsvlees is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bladerdeeghapjes met champignons en rivierkreeften
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oranje hapjes met bladerdeeg
Bekijk recept
Oranje kroontjes met perzik
Bekijk recept
Mexicaanse Bladerdeeghapjes
30-60 min -
Bekijk recept