Zoek
Varkensgebraad met kaas en prei
4
60 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
600 gr varkensgebraad
4 wit van prei
200 gr jonge kaas (schijfjes)
solo vloeibaar
peper&zout (pezo)
Bereiding
1
Snij het varkensgebraad in schijven van 1 cm dik, of laat dit doen door de slager.
2
Snij het wit van prei schuin in stukken van 4 cm.
3
Snij de plakjes kaas doormidden.
4
Verwarm de oven voor op 180°.
5
Bestrijk een ovenschotel in met solo en vul deze dakpansgewijs met afwisselen plakjes gebraad, plakjes kaas en stukken prei.
6
Kruid met pezo en spuit enkele straaltjes solo over het gebraad.
7
Zet de schotel ongeveer 40 minuten in de voorverwarmde oven.
8
Lekker met aardappelpuree.
Varkensgebraad met kaas en prei is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Vegetarische taart met prei
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenfarfalle met zalm en prei
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Waterzooi van zalm en prei
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gekarameliseerde varkensblokjes met ananas
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensgebraad met pruimen en rozemarijn
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cassoulet uit Toulouse
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van drie soorten vlees
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept