1 Schil de sinaasappels a vif met een scherp mes, haal de partjes vruchtvlees tussen de vliesjes uit, vang het daarbij vrijkomende sap op.
2 Verwarm de olijfolie en wat solo in een braadpan en bak de koteletten op een gematigd vuur aan beide kanten 4 à 5 minuten mooi bruin en gaar, kruiden met pezo.
3 Smelt wat solo in een andere braadpan en bak de partjes sinaasappel 3 à 4 minuten, zodat ze beginnen te karameliseren. Haal de koteletten uit de braadpan en leg de koteletten op een warme schotel onder aluminiumfolie. Blus de braadpan met het opgevangen sinaasappelsap en de wijnazijn. Doe er de suiker bij en laat de saus korte tijd koken, doe er de partjes sinaasappel bij.
4 Leg de koteletten op warme borden en nappeer met de saus.
5 Dien op met gebakken aardappeltjes
Varkenskoteletten met sinaasappel is een recept van Solo Open Kitchen