- pel de uien en snij in stukjes"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- reinig de spruitjes en rapen"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- schraap de wortelen en schil de aardappelen"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- snij de spruitjes in 2 en de rapen, aardappelen en wortelen in niet te kleine stukken"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- kook alle groenten beetgaarin licht gezouten water, giet af en houd warm"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- bak het vlees in de boter en laat aan alle kanten bruinen"},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- voeg de uistukjes en spekblokjes toe en breng op smaak met peper en zout"},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- voeg mosterd, bier en kruidentuiltje toe, laat gedurende 1uur 30 min sudderen"},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- voeg de groenten toe aan de vleesbereiding en laat nog enkele minuten sudderen"},{"@type":"HowToStep","text":"10.
- maak met 1 el boter en 2 el bloem een roux"},{"@type":"HowToStep","text":"11.
- voeg de roux bij de saus en laat dikken, voeg daarna ook de room toe"},{"@type":"HowToStep","text":"12.
- proef en kruid indien nodig bij met peper en zout"}],"recipeYield":"4 "}