Everzwijnragout met bier en wintergroenten

4
120 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - pel de uien en snij in stukjes
  • 2
    - reinig de spruitjes en rapen
  • 3
    - schraap de wortelen en schil de aardappelen
  • 4
    - snij de spruitjes in 2 en de rapen, aardappelen en wortelen in niet te kleine stukken
  • 5
    - kook alle groenten beetgaarin licht gezouten water, giet af en houd warm
  • 6
    - bak het vlees in de boter en laat aan alle kanten bruinen
  • 7
    - voeg de uistukjes en spekblokjes toe en breng op smaak met peper en zout
  • 8
    - voeg mosterd, bier en kruidentuiltje toe, laat gedurende 1uur 30 min sudderen
  • 9
    - voeg de groenten toe aan de vleesbereiding en laat nog enkele minuten sudderen1
  • 0
    - maak met 1 el boter en 2 el bloem een roux1
  • 1
    - voeg de roux bij de saus en laat dikken, voeg daarna ook de room toe1
  • 2
    - proef en kruid indien nodig bij met peper en zout

Everzwijnragout met bier en wintergroenten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wintergroenten met tomme en ham
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenfrittata met wintergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde wintergroenten
20 min Bijgerecht
Bekijk recept

Everzwijnragout met witte wijn en krieken
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ragout van everzwijn met peperkoek en bruin bier
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Everzwijnragout met pancetta, salie en tomaten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Everzwijnragout met mosterdsaus en polenta met olijven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept