Gratin van penne met rundgehakt

6
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm je oven voor op 190°C.
  • 2 Laat water koken voor de pasta en voeg er 3 Knorr Bouillonketeltjes Vlees aan toe.
  • 3 Bereid de pasta zoals aangegeven op de verpakking.
  • 4 Giet de pasta af.
  • 5 Snij ondertussen de ui, de wortel en de look fijn.
  • 6 Doe 2 soeplepels olijfolie in een pan. Bak het gehakt samen met de groenten en voeg het blik gepelde tomaten toe.
  • 7 Laat een tiental minuten sudderen.
  • 8 Meng de pasta met de saus.
  • 9 Giet alles in een ovenschotel.1
  • 0 Meng de light room met de geraspte kaas en giet dit mengsel over de pasta.1
  • 1 Plaats de pasta gedurende 10 minuten in de oven of tot de bovenkant gegratineerd is.

Gratin van penne met rundgehakt is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Turkse spaghetti
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse salade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rundgehakt met aardappelpuree
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundgehakt met groenten en ricotta
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappel-knolselderijgratin
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse groenten- en broodgratin
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept