Zoek
Gratin van penne met rundgehakt
6
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 g penne
3 Knorr Bouillonketeltjes Vlees
1 blik gepelde tomaten
600 g rundsgehakt
2 uien
1 wortel
1 teentje knoflook
2 soeplepels olijfolie
100 ml light room
100 g geraspte parmezaan
Bereiding
1
Verwarm je oven voor op 190°C.
2
Laat water koken voor de pasta en voeg er 3 Knorr Bouillonketeltjes Vlees aan toe.
3
Bereid de pasta zoals aangegeven op de verpakking.
4
Giet de pasta af.
5
Snij ondertussen de ui, de wortel en de look fijn.
6
Doe 2 soeplepels olijfolie in een pan. Bak het gehakt samen met de groenten en voeg het blik gepelde tomaten toe.
7
Laat een tiental minuten sudderen.
8
Meng de pasta met de saus.
9
Giet alles in een ovenschotel.1
0
Meng de light room met de geraspte kaas en giet dit mengsel over de pasta.1
1
Plaats de pasta gedurende 10 minuten in de oven of tot de bovenkant gegratineerd is.
Gratin van penne met rundgehakt is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Turkse spaghetti
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse salade
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Rundgehakt met aardappelpuree
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundgehakt met groenten en ricotta
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappel-knolselderijgratin
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Franse groenten- en broodgratin
50 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept