Biefstuk van de haas met champignons

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Biefstuk van de haas is hetzelfde als tournedos. Hak de uien, de sjalotjes en de peterselie fijn. Snijd de steeltjes van de champignons, was de champignons en snijd ze in schijfjes. Fruit ze op hoog vuur in de olijfolie gedurende 5 tot 8 minuten. Naar smaak peper en zout toevoegen. Voeg dan het ui/sjalotjes/peterseliemengsel toe. Gril de biefstukken 2 tot 3 minuten aan elke zij. Voeg peper en zout naar smaak toe, opdienen met de champignons.

Biefstuk van de haas met champignons is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept