1 Snij de paprika's in de helft en verwijder de zaden en zaadlijsten.
2 Meng het gehakt met het ei en de provençaalse kruiden. Voeg er dan een snuifje zout en peper aan toe. Gebruik wat paneermeel om het mengsel wat droger te maken.
3 Vul vervolgens de paprika's met het gehakt. Met het (eventueel) resterende gehakt kan je nog gehaktballen maken.
4 Verwarm de oven voor op 180° gedurende 10 minuten. De paprika's mogen dan nog 30 minuten in de oven. Voor de liefhebbers, je kan hier dan ook nog wat geraspte kaas over strooien.
5 Zet ondertussen een ketel met water op om de pasta te koken. De pasta (ik heb die van het merk Makbea genomen) moet 13 minuten koken om al dente te zijn. Giet de pasta af, bak hem daarna nog even terug op met wat Solo om plakken te voorkomen.
6 Dien op (eventueel met provençaalse saus) en smakelijk eten!!
Gevulde paprika met Griekse pasta is een recept van Solo Open Kitchen