lamsbout met rozemarijn

6
120 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrooi de lamsbout met zout, peper en rozemarijn, maak 4 inkepingen in het vlees en steek in elk daarvan een 1/2 teentje knoflook.
  • 2 Leg het vlees in een braadslee, leg er bovenop 50 g in klontjes verdeelde boter en giet de helft van de bouillon erbij.
  • 3
    Voorbereiding
    stijd: 1u30
  • 4 Oventemperatuur: 200°C
  • 5 Bedruip het vlees tijdens het braden regelmatig met het vocht en laat het na het braden 15 min staan alvorens het aan te snijden.
  • 6 Roer de aanbaksels in de braadslee los met de rest van het bouillon en laat de saus nog even inkoken.
  • 7 Serveer de saus apart.

lamsbout met rozemarijn is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van lamsbout
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Auberginegratin met lam en witte saus met feta
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept