Zoek
lamsbout met rozemarijn
6
120 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 1/2 - 2 kg lamsbout
peper - zout
rozemarijn
2 teentjes knoflook
75 gram solo
1/2 liter bouillon
Bereiding
1
Bestrooi de lamsbout met zout, peper en rozemarijn, maak 4 inkepingen in het vlees en steek in elk daarvan een 1/2 teentje knoflook.
2
Leg het vlees in een braadslee, leg er bovenop 50 g in klontjes verdeelde boter en giet de helft van de bouillon erbij.
3
Voorbereiding
stijd: 1u30
4
Oventemperatuur: 200°C
5
Bedruip het vlees tijdens het braden regelmatig met het vocht en laat het na het braden 15 min staan alvorens het aan te snijden.
6
Roer de aanbaksels in de braadslee los met de rest van het bouillon en laat de saus nog even inkoken.
7
Serveer de saus apart.
lamsbout met rozemarijn is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur-
Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenkrieltjes
2 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsbout met rozemarijn
5 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van lamsbout
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Auberginegratin met lam en witte saus met feta
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept