tete de veau

4
120 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kalfsbot goed afspoelen. Breng 2 liter water aan de kook. Doe het bot, kalfspoulet, prei, ui, wortel, knolselderij, tomaat, bouillontabletten, laurier, kruidnagel en foelie hierin en laat 1,5 uur goed trekken. Schuim geregeld af. Draai intussen de gehaktballetjes en kook ze apart. Kook ook de champignons apart. Zeef de bouillon. Maak de roux, smelt de boter en roer de bloem erdoor tot een gladde massa. Voeg dan de bouillon langzaam al roerend toe. Het geheel afmaken met peper, zout, paprikapoeder, madeira, tomatenpuree, tabasco en worcestersaus. Laat tien minuten sudderen en blijf roeren. Voeg dan de champignons en gehaktballetjes toe.

tete de veau is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Jus De Veau
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Aillade De Veau
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Steak De Veau En Paillotes
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Blanquette de veau (kalfsvlees in romige saus)
0 min
Bekijk recept

Kaasplankje
5 min Nagerecht
Bekijk recept
Tête de Veau van Netty Engels
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tete De Veau
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tete De Veau
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept