1 Haal het zwoerd van het spek en snijd het in reepjes.
2 Smelt een lepel solo in een pan en bak de spekreepjes hierin krokant.
3 Laat het spek uitlekken op keukenpapier.
4 Haal de steeltjes van de cantharellen en bak de hoekjes eventjes in solo, kruid met pezo.
5 Kruid de tournedos met peper en bak ze naar eigen smaak in wat hete solo - bleu, saignant, à point, bien cuit, na het bakken kruiden met zout.
6 Neem de ossehaasjes uit de pan en hou ze warm onder aluminiumfolie, fruit in dezelfde pan de sjalotjes. Blus met de wijn en laat bijna volledig uitkoken.
7 Voeg dan de room toe en laat inkoken tot een gladde saus.
8 Doe de hanekammen, het spek en de bieslook bij de saus en controleer de kruiding
9 Breng eventueel nog wat op smaak met pezo. 1
0 Schik de ossehaasjes op zeer warme borden, nappeer met de saus. 1
1 Werk af met enkele takjes waterkers en serveer met zelfgemaakte dikke frietjes of aardappelkroketjes