Varkensmignon Blackwell

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Dompel de zilveruitjes enkele seconden in kokend water en pel ze.
  • 2 Kook ze vervolgens ca 2 minuten in lichtgezouten water.
  • 3 Was, halveer en ontpit het stukje komkommer en snijd elke helft in halve maantjes van ca
  • 15 cm dik. Blancheer deze kort in lichtgezouten water.
  • 4 Was de bloemkool en verdeel ze in kleine roosjes, kook deze beetgaar in lichtgezouten water.
  • 5 Bak de mignonetten goudbruin in wat solo, kruid met pezo.
  • 6 Neem de varkensmootjes uit de pan en houd ze warm onder aluminiumfolie.
  • 7 Giet het vet uit de pan en deglaceer de braadresten met de witte wijn en de bouillon, laat goed inkoken en voeg er vervolgens de room bij.
  • 8 Laat opnieuw inkoken tot de saus mooi gebonden is en neem de pan van het vuur.
  • 9 Roer er vervolgens de pickels onder en spatel er tenslotte de komkommer, de zilveruitjes en de bloemkoolroosjes onder, kruid eventueel bij met pezo.1
  • 0 Leg de mignonetten op 4 warme borden, nappeer met de saus, strooi er wat peterselie over 1
  • 1 Serveer dit gerecht met aardappelkroketten of frietjes.

Varkensmignon Blackwell is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaasje blackwell
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasje Blackwell
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koteletten Blackwell
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensmignon Blackwell
Bekijk recept

Varkensmignon Blackwell
Bekijk recept