Lamskoteletjes met rozemarijn

4
10 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng knoflook, olie, rozemarijn en peterselie in een kom en laat dit enkele uren trekken.
  • 2 Wrijf er de koteletten mee in en laat deze afgedekt enkele uren marineren in de koelkast.
  • 3 Haal de koteletten een uur voor het bakken uit de koelkast en laat ze op kamertemperatuur komen. Leg ze op de BBQ en bak ze gaar.
  • 4 Serveer met aardappelsalade, gemengde salade met tomaat en garneer met een takje verse rozemarijn....niet vergeten, vers stokbrood en wat bieslookmayonaise.
  • 5 4 eetlepels mayonaise vermengen met 2 eetlepels vers gesneden bieslook.

Lamskoteletjes met rozemarijn is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamskoteletten met mosterd en rozemarijn
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met krieltjes en sperziebonen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige pastinaakfiet met lamskoteletjes
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept