lamscurry

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 -snij de lamsschouder in stukken van 3cm,kleur ze aan in boter samen met de ajuin tijm en laurier
  • 2 -bestrooi de stukken als ze gekleurd zijn met de currypoeder en laat even meestoven
  • 3 -deglaceer met cognac en laat even inkoken
  • 4 -doe er de kokosmelk en bruine fond bij laat onder een deksel ca.40min sudderen op een laag vuur
  • 5 -maak ondertussen lentegroenten klaar worteltjes,peultjes en jonge tuinboontjes

lamscurry is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Indiase Lamscurry
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase Lamscurry Uit De Magnetron
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamscurry Met Koriander En Munt
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamscurry, Indiase
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Indiase Lamscurry
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase Lamscurry Uit De Magnetron
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamscurry Met Koriander En Munt
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamscurry, Indiase
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept