Zoek
lamscurry
4
60 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
900 g ontbeende lamsschouder
70 g ajuin
2 blaadjes laurier
2 takjes thijm
boter
3 g currypoeder
0,9 dl cognac
1,25 dl kokosmelk
5 dl fond
Bereiding
1
-snij de lamsschouder in stukken van 3cm,kleur ze aan in boter samen met de ajuin tijm en laurier
2
-bestrooi de stukken als ze gekleurd zijn met de currypoeder en laat even meestoven
3
-deglaceer met cognac en laat even inkoken
4
-doe er de kokosmelk en bruine fond bij laat onder een deksel ca.40min sudderen op een laag vuur
5
-maak ondertussen lentegroenten klaar worteltjes,peultjes en jonge tuinboontjes
lamscurry is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Indiase Lamscurry
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase Lamscurry Uit De Magnetron
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamscurry Met Koriander En Munt
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamscurry, Indiase
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase Lamscurry
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase Lamscurry Uit De Magnetron
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamscurry Met Koriander En Munt
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamscurry, Indiase
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept