Zoek
rundertartaar
4
120 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
120 g rundvlees
2 cl olijfolie
10 g mosterd
1 eierdooier
tabasco
worchestersaus
10 g kappertjes
10 g versnipperde sjalot
1 el gehakte platte petersellie
peper en zout
Bereiding
1
-leg het ca.1uur in de diedvries zo kun je het gemakkelijk in kleine blokjes snijden
2
-meng voor de marinade alle ingrdienten op de peper,zout en petersellie na
3
-roer ca.40g van de marinade onder de blokjes vlees:begin met een beetje en proef telkens zodat de tartaar juist jou smaak wordt
4
-smaak af met peper,zout en petersellie
5
-serveer met bv krulsla die je aanmaakt met olijfolie,dragonazijn en peper een kommetje handgemaakte mayonaise en grove homemade frietjes
rundertartaar is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentelasagne
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde tartaar met courgettesalade
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche bolognese
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentelasagne
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde tartaar met courgettesalade
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche bolognese
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept