rundertartaar

4
120 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 -leg het ca.1uur in de diedvries zo kun je het gemakkelijk in kleine blokjes snijden
  • 2 -meng voor de marinade alle ingrdienten op de peper,zout en petersellie na
  • 3 -roer ca.40g van de marinade onder de blokjes vlees:begin met een beetje en proef telkens zodat de tartaar juist jou smaak wordt
  • 4 -smaak af met peper,zout en petersellie
  • 5 -serveer met bv krulsla die je aanmaakt met olijfolie,dragonazijn en peper een kommetje handgemaakte mayonaise en grove homemade frietjes

rundertartaar is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentelasagne
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde tartaar met courgettesalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche bolognese
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentelasagne
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde tartaar met courgettesalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche bolognese
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept