Zoek
osso buco
4
60 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 klein stukken osso buco
0.5 liter water
1 blokje rundsboulion
1 eetlepel droge kalfsboullion
1 klein doosje tomatenpuree
1 grote wortel
1 stock prei
2 blaadjes laurier
1 rode en gele paprika
1 eetlepel boter
1 eetlepel bloem
2 grote ajuinen
1 potje of busseltje verse koriander
1 beetje tijm
1 beetje salie
1 glas rode tafelwijn
Bereiding
1
laat het boullion blokje smelten in een halve liter water,
2
neem een pot waar je kan mee stoven of een diepe pan.
3
smeer langs beide kanten van het vlees een klein beetje mosterd en kruid het met vleeskruiden.
4
doe de boter in de pot en bak het vlees langs beide kanten aan.
5
doe daarna het vlees uit de pot en doe er de ajuin in
6
laat de ajuin glazig stoven,
7
doe er dan de eetlepel bloem en eetlepel droge kalfsboullion erop
8
en roer goed
9
blus dan met het water, en doe er dan nog een glaasje rode wijn in.1
0
doe er de fijngesneden wortel bij, en laat onder een deksel even stoven.1
1
doe er daarna de prei , laurierblaadjes , beetje tijm en beetje salie,en paprikas bij en de koriander.1
2
doe ook de tomatenpuree erbij 1
3
leg het vlees terug in de pot, en laat stoven tot het vlees gaar is.smakelijkindien de saus wat plat is kan je ze nog binden met een beetje maizena
osso buco is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Osso buco
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Osso Buco A La Robert
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Osso Buco
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Osso Buco,
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Osso buco
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse Osso Bucco
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Osso Bucco Met Kalfsschnitzels
10-20 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Osso Bucco.*
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept