osso buco

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 laat het boullion blokje smelten in een halve liter water,
  • 2 neem een pot waar je kan mee stoven of een diepe pan.
  • 3 smeer langs beide kanten van het vlees een klein beetje mosterd en kruid het met vleeskruiden.
  • 4 doe de boter in de pot en bak het vlees langs beide kanten aan.
  • 5 doe daarna het vlees uit de pot en doe er de ajuin in
  • 6 laat de ajuin glazig stoven,
  • 7 doe er dan de eetlepel bloem en eetlepel droge kalfsboullion erop
  • 8 en roer goed
  • 9 blus dan met het water, en doe er dan nog een glaasje rode wijn in.1
  • 0 doe er de fijngesneden wortel bij, en laat onder een deksel even stoven.1
  • 1 doe er daarna de prei , laurierblaadjes , beetje tijm en beetje salie,en paprikas bij en de koriander.1
  • 2 doe ook de tomatenpuree erbij 1
  • 3 leg het vlees terug in de pot, en laat stoven tot het vlees gaar is.smakelijkindien de saus wat plat is kan je ze nog binden met een beetje maizena

osso buco is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Osso buco
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Osso Buco A La Robert
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Osso Buco
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Osso Buco,
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Osso buco
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse Osso Bucco
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Osso Bucco Met Kalfsschnitzels
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Osso Bucco.*
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept