Runderstoofvlees met kerrie

4
120 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - snipper de uien en de knoflook fijn
  • 2
    - snij de appelen in blokjes
  • 3
    - verdeel de bloemkool in kleine roosjes
  • 4
    - rol de stukjes vlees in de bloem en kruid met peper en zout
  • 5
    - verhit de boter in een grote kookpot en bak de stukjes vlees langs alle zijden goudbruin, kruid met tijm, laurier en kerrie
  • 6
    - voeg de uien, de knoflook, de appelblokjes en de rozijnen toe en overgiet met de bouillon
  • 7
    - laat op een zacht vuurtje sudderen geduren 1u30min
  • 8
    - voeg de bloemkoolroosjes toe en laat nog ca 10 min gaar worden
  • 9 Serveer met natuuraardappelen of kroketjes.

Runderstoofvlees met kerrie is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept

Verse rodekoolstoof met pruimen en kaneel
20 min-
Bekijk recept
Rundvlees met Guinnessbier
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofvlees op Vlaamse wijze met peperkoek
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van drie soorten vlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept