- snipper de uien en de knoflook fijn"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- snij de appelen in blokjes"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- verdeel de bloemkool in kleine roosjes"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- rol de stukjes vlees in de bloem en kruid met peper en zout"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- verhit de boter in een grote kookpot en bak de stukjes vlees langs alle zijden goudbruin, kruid met tijm, laurier en kerrie"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- voeg de uien, de knoflook, de appelblokjes en de rozijnen toe en overgiet met de bouillon"},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- laat op een zacht vuurtje sudderen geduren 1u30min"},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- voeg de bloemkoolroosjes toe en laat nog ca 10 min gaar worden"},{"@type":"HowToStep","text":"9. Serveer met natuuraardappelen of kroketjes."}],"recipeYield":"4 "}