- maak de lente-uitjes schoon en snijd ze in dunne ringen"},{"@type":"HowToStep","text":"2. - was de tomaten, snijd ze in vieren, verwijder de pitjes en snijd het vruchtvlees in blokjes"},{"@type":"HowToStep","text":"3. - verhit 1 el olie in een pan en rul het gehakt, breng op smaak met peper, zout en oregano"},{"@type":"HowToStep","text":"4. - bak de tomatenpuree, de lente-uitjes en de tomaten kort mee, breng op smaak met peper en zout en laat afkoelen"},{"@type":"HowToStep","text":"5. - meng 225 gr bloem en het bakpoeder, voeg de kwark, 5 el olie, de melk en een snufje zout toe en kneed alles tot een glad deeg"},{"@type":"HowToStep","text":"6. - strooi wat bloem uit over een werkblad en vorm een rol van het deeg"},{"@type":"HowToStep","text":"7. - snijd de rol in 8 stukken en maak hieruit kleine ronde pizzabodems"},{"@type":"HowToStep","text":"8. - leg een stuk bakpapier op een bakblik en verdeel de pizzabodems hierover"},{"@type":"HowToStep","text":"9. - verdeel de gehaktmassa over de pizzabodems, strooi de kaas hierover heen"},{"@type":"HowToStep","text":"10. - bak de pizza's ca 15 min in een voorverwarmde oven van 175°C"}],"recipeYield":"4 "}