Minipizza's met gehakt en tomaat

4
60 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - maak de lente-uitjes schoon en snijd ze in dunne ringen
  • 2
    - was de tomaten, snijd ze in vieren, verwijder de pitjes en snijd het vruchtvlees in blokjes
  • 3
    - verhit 1 el olie in een pan en rul het gehakt, breng op smaak met peper, zout en oregano
  • 4
    - bak de tomatenpuree, de lente-uitjes en de tomaten kort mee, breng op smaak met peper en zout en laat afkoelen
  • 5
    - meng 225 gr bloem en het bakpoeder, voeg de kwark, 5 el olie, de melk en een snufje zout toe en kneed alles tot een glad deeg
  • 6
    - strooi wat bloem uit over een werkblad en vorm een rol van het deeg
  • 7
    - snijd de rol in 8 stukken en maak hieruit kleine ronde pizzabodems
  • 8
    - leg een stuk bakpapier op een bakblik en verdeel de pizzabodems hierover
  • 9
    - verdeel de gehaktmassa over de pizzabodems, strooi de kaas hierover heen1
  • 0
    - bak de pizza's ca 15 min in een voorverwarmde oven van 175°C

Minipizza's met gehakt en tomaat is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Minimonster
Snack
Bekijk recept
Minipizza met kaas en ui
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Minipizza met geitenkaas, vijg en rozemarijn
20 min Snack
Bekijk recept
Minipizza met gegrilde groenten vegetarisch
45 min Voorgerecht
Bekijk recept