Lamscurry met kokos

4
120 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - pel de knoflook en de gember en pureer ze met de knoflookpers
  • 2
    - roer de yoghurt, de kurkuma, chilipoeder en de garam massala erdoor
  • 3
    - snijd het vlees in stukjes, roer het door de marinade en zet het ca 30 min in de koelkast
  • 4
    - haal het vlees uit de marinade, roer er 375 ml water door
  • 5
    - braad het vlees in porties in 3-4 el olie
  • 6
    - schep uiteindelijk al het vlees terug in de pan en breng evt op smaak met zout
  • 7
    - voeg de marinade toe en breng het geheel aan de kook, laat 45-60 min smoren
  • 8
    - pel de uien, was de tomaten en snijd beide in blokjes
  • 9
    - bak de peper, de kruidnagel en het anijszaad ca 1 min in 2 el olie1
  • 0
    - bak de uien en rooster na een tijdje de kokos mee, voeg als laatste de tomaten toe1
  • 1
    - haal het vlees uit de marinade, roer de marinade en het kokosmengsel door elkaar en pureer het geheel1
  • 2
    - voeg het vlees weer toe en breng het geheel evt op smaak met zout en peper1
  • 3 Serveer met Basmati rijst.

Lamscurry met kokos is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Indiaase bloemkoolsoep
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Indiase Lamscurry
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase Lamscurry Uit De Magnetron
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamscurry Met Koriander En Munt
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamscurry, Indiase
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept