- pel de knoflook en de gember en pureer ze met de knoflookpers"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- roer de yoghurt, de kurkuma, chilipoeder en de garam massala erdoor"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- snijd het vlees in stukjes, roer het door de marinade en zet het ca 30 min in de koelkast"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- haal het vlees uit de marinade, roer er 375 ml water door"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- braad het vlees in porties in 3-4 el olie"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- schep uiteindelijk al het vlees terug in de pan en breng evt op smaak met zout"},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- voeg de marinade toe en breng het geheel aan de kook, laat 45-60 min smoren"},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- pel de uien, was de tomaten en snijd beide in blokjes"},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- bak de peper, de kruidnagel en het anijszaad ca 1 min in 2 el olie"},{"@type":"HowToStep","text":"10.
- bak de uien en rooster na een tijdje de kokos mee, voeg als laatste de tomaten toe"},{"@type":"HowToStep","text":"11.
- haal het vlees uit de marinade, roer de marinade en het kokosmengsel door elkaar en pureer het geheel"},{"@type":"HowToStep","text":"12.
- voeg het vlees weer toe en breng het geheel evt op smaak met zout en peper"},{"@type":"HowToStep","text":"13. Serveer met Basmati rijst."}],"recipeYield":"4 "}