Zoek
grand veneur saus met varkenshaasje
4
90 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 fles rode wijn
3 st kruidnagel
1 grote ui in ringen
2 teentjes knoflook gesnipperd
3 a 4 geplette geneverbessen
1 scheutje rode wijnazijn
1 paar gekneusde peperkorrels
2 st varkensfilet
2 a 3 eetlepels geklopte room
3 eetlepels aalbessengelei
1 scheutje cognac
Bereiding
1
Maak de marinade en marineer hier de filet minstens 12 uur in. Regelmatig omkeren en bedruipen.(dus dit doe je best avond voordien)
2
Haal de filet uit de marinade en droog hem.
3
Bestrooi met wat zout en peper.
4
Braad de filet aan in de hete olie tot hij licht bruin is.
5
Doe hem dan in over in de braadslede en doe er wat boter bij.
6
Braad hem in een matig warme oven in ongeveer 1 uur gaar.
7
Kook de marinade in tot er nog maar 1/4 l over is. Zeef het vocht en voeg de bessengelei en de creme fraiche toe. Niet meer laten koken.
8
Goed door kloppen.
9
Giet er ook een scheutje cognac bij.1
0
Snijd het vlees in plakken en giet er wat saus over.
grand veneur saus met varkenshaasje is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Semifreddo van yoghurt en limoen
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Knapperig flensje met slagroomijs en gemarineerde aardbeien
27 min
Nagerecht
Bekijk recept
Lasagne met gegrilde groenten
60 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept