Zoek
lamsbout op z'en arabisch "markah"
4
180 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 1kg lamsbout met been
3 uien
4 teentjes look
2 wortelen
1 blik kikkererwten
100 gr sluimerwten
5 aardappelen
3 soeplepels marrokaanse kruiden
3 soeplepels paprikapoeder
1 soeplepel gedroogde chilli
1 naar smaak peper,zout , thym , provencaalse kruiden
Bereiding
1
Kuis en snij alle groenten in vrij grote stukken.
2
Bak de lamsbout goed bruin langs beide kanten in olijfolie én boter....voeg er de wortelen en ajuin bij...laat even bruin stoven.
3
Voeg al de andere ingredienten toe , kruiden , groenten enz.....
4
Laat maar stoven......zo een 45 minuten...mss nog een beetje tomatenpuree, dat is naar smaak.
5
Voeg de aardappelen erbij...nog es 30 minuutjes en de heerlijke stoofpot is klaar......
6
SMAKELIJK.
lamsbout op z'en arabisch "markah" is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Lichte mousse met chocolade en kastanjes
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Pastasalade met geroosterde paprika en tomaat
35 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Kleine tatins van gekonfijte sjalotten met schilfers parmezaan
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken noedels met pikante gehaktballetjes
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsbout met rozemarijn
5 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van lamsbout
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Auberginegratin met lam en witte saus met feta
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept