- dep het vlees droog met keukenpapier en bestrooi met peper en zout"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- verhit de boter in een grote braadpan, bak het vleesin 3 min en neem uit de pan"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- fruit de ui en de knoflook 2 min, voeg de champignons, prei en paprika toe en bak 5 min"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- schep het vlees terug in de pan en roer het paprikapoeder erdoor"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- schenk heet water in de pan, tot het vlees net onder staat"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- voeg het bouillonblokje toe en breng het geheel aan de kook"},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- draai het vuur laag en stoof met het deksel op de pan in 3 uur gaar"},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- neem de pan van het vuur en breng op smaak met de wodka en de crème fraîche"},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- bestrooi met de peterselie"},{"@type":"HowToStep","text":"10. Lekker met rijst."}],"recipeYield":"4 "}