Biefstuk Oregano

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Het vlees droogdeppen. De boter smelten. Biefstukken met boter bestrijken, citroensap erover sprenkelen
  • 2 en bestrooien met oregano. Biefstukken op de barbecue leggen op onder de grill aan iedere kant 4-5 minuten roosteren.
  • 3 Na het roosteren zout en peper erover strooien.
  • 4 Biefstukken serveren met partjes citroen. Lekker met gebakken aardappeltje en een tomatensalade

Biefstuk Oregano is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Puntpaprika met aubergine
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelmarinade met specerijen vlees of kip
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept