1 Pel de uien. Verhit wat Solo in een pan met dikke bodem, zet er de uien in en blus onmiddellijk met 100 ml water. Doe het deksel op de pan en smoor de uien op een laag pitje tot ze lekker zacht zijn. Dit duurt ongeveer 20 minuten. Halveer ze.
2 Snijd de gewelde abrikozen en de geschilde verse perziken in blokjes en marineer ze tien minuten in een mengsel van honing, citroensap, gehakte munt, peper en zout. Bak het mengsel even op zodat het fruit door en door warm is en vul er de uien mee op.
3 Maak een notenhummus door de uitgelekte kikkererwten in de keukenmachine te draaien, samen met de notenpasta, knoflook, citroensap, zout en cayennepeper. Voeg olie toe totdat een romige massa is ontstaan.
4 Bak de varkensmedaillons in de Solo, kruid met peper en snijd in schijfjes. Leg het vlees op warme borden, leg er de gevulde uien naast en werk af met notenhummus. Garneer met gehakte cashewnoten.
Varkensvlees met hummus van cashewnoten is een recept van Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam