Zoek
Stoofschotel van paardenvlees uit Antwerpen
4
120 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1,5 kg paardenstoofvlees
6 uien
boter
2 lepels mosterd
1 snee donkerbruin brood
1 fles dubbele bruine(Westmalle,Koninck)
bittere chocolade
bouquet garni,tijm,laurier
peper & zout & nootmuskaat
maizena
Bereiding
1
Bak het vlees, kleur de uien bruin en doe het bier erbij.
2
Smeer mosterd en jam op het brood en leg dat er boven op. Beetje peper, zout en nootmuskaat erbij.
3
Bouquet garni erbij. Gaarstoven, regelmatig roeren. Klein beetje bittere chocola erbij.
4
Aan het eind is het brood volledig opgestoofd. Eventueel binden met mazena (of aardappelmeel).
5
Doe de Schep over in een mooie schaal en garneer met een schepje room en selderij.
6
Serveren met of gekookte aardappelen met sperzieboontjes.
Stoofschotel van paardenvlees uit Antwerpen is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Peerdeschep (streekgerecht Antwerpen)
0 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen uit Antwerpen
0 min
Bekijk recept
Opgevulde Kip uit Antwerpen
0 min
Bekijk recept
Varkenshaasje op zijn japans
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Griekse stoofschotel
Bekijk recept
Gestoofd konijn
2u40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse stoofschotel met groenten
1uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofschotel met pompoen
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept